Het Verhaal Achter Spot On Business

Ondernemers helpen, dat is onze passie. Ontdek hoe Spot On Business zich inzet voor het succes van ondernemingen.

Waarom we bestaan

Wij zijn hier om je niet alleen te vertellen dat je het zelf kunt doen, maar ook om je de exacte strategieën te geven die we met succes hebben toegepast bij talloze klanten. Onze begeleiding omvat concrete stappen om je marketing te verbeteren en te optimaliseren. We delen onze expertise, onze inzichten en onze best practices, zodat je met vertrouwen je eigen marketingdoelen kunt realiseren.

Onze reis & ontstaan

Onze reis begon met een visie en een passie voor marketing en ondernemerschap. Vanaf het allereerste begin hebben we gestreefd naar excellentie en innovatie in alles wat we doen. We zijn trots op de groei die we hebben doorgemaakt en de waardevolle relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten.

Gedurende onze reis hebben we gezocht naar manieren om onszelf te onderscheiden. We hebben nooit genoegen genomen met de status quo; in plaats daarvan hebben we voortdurend gestreefd naar excellentie en innovatie in alles wat we deden. We hebben de nieuwste marketingtrends gevolgd, hebben nieuwe benaderingen ontwikkeld en zijn altijd op zoek geweest naar manieren om onze klanten te overtreffen in hun zakelijke doelen.

Deze reis van visie, passie, excellentie en relatievorming heeft ons gebracht waar we nu zijn. Het heeft ons gevormd tot wie we zijn als Spot On Business en het blijft onze drijfveer voor groei en succes, zowel voor onszelf als voor onze gewaardeerde klanten. We kijken ernaar uit om nog vele jaren te mogen samenwerken met ondernemers en bij te dragen aan hun reis van succes en prestatie.

Het Spot On Business Team

Charelle Nijsten
Eigenaar & Coach
Mart Kuijper
Eigenaar & Coach
Mike
Coach
Sabrine
Marketeer
Jelmer
E-mailmarketing Specialist
Jim
Business Strateeg
Mike
Business Strateeg
Mats
Business Strateeg
Martin
Business Strateeg
Saskia
Back Office
Wij gaan tot het uiterste

Wat onze tevreden klanten vinden

5/5
4,7
/5

Bij Spot On Business gaan we tot het uiterste. Lees hieronder tal van positieve reviews die bewijzen dat onze bewezen strategieën en toegewijde begeleiding écht het verschil maken voor ondernemers zoals jij. Ontdek hoe onze flexibele aanpak en focus op zelfredzaamheid klanten in staat stellen om te groeien, te leren en de concurrentie te slim af te zijn.