Spot On Business / Cases/ Mama Thumi
Coaching & Begeleiding

Een serieus bedrijf neerzetten door zelf online marketing te doen!

Label Lique, een sieradenmerk met unieke handgemaakte stukken en bijzondere edelstenen, transformeerde met de hulp van Spot On Business van een bescheiden online aanwezigheid naar een groeiend succesverhaal.

Highlights van de samenwerking

Meer klanten door effectieve campagnes
Meer volgers door grote online zichtbaarheid
Groei van herhaalaankopen door slimme email campagnes
Controle en onafhankelijkheid door overdracht van kennis

Geleverde expertise

Marketingstrategie
Copywriting
Social Media Adverteren
Email Marketing
Branding

Over Label Lique

Label Lique is een opmerkelijk sieradenmerk dat de kracht van handgemaakte sieraden combineert met een bijzonder gebruik van edelstenen. Wat begon als een passie voor sieraden en een liefde voor unieke edelstenen, is uitgegroeid tot een inspirerend sieradenmerk onder leiding van de getalenteerde eigenaresse, Lydique. Haar sieraden zijn niet alleen prachtig, maar elk stuk vertelt een verhaal, met de zorgvuldig geselecteerde edelstenen die de drager verbinden met betekenis en emotie.

De gepassioneerde ondernemer Lydique zelf aan het woord over Label Lique en de samenwerking met Spot On Business

Waar stond Label Lique voor de samenwerking met Spot On Business?

Voordat Lydique besloot samen te werken met Spot On Business, bevond Label Lique zich in een uitdagende positie. Ondanks de pracht en uniciteit van haar sieraden, had ze moeite om de aandacht te trekken van haar doelgroep. Haar online aanwezigheid was bescheiden en ze had weinig controle over haar groei en merkbekendheid. Het was duidelijk dat haar uitzonderlijke sieraden meer verdienden dan een verborgen bestaan.

Welke acties zijn er ondernomen?


In samenwerking met Lydique hebben we bij Spot On Business de kracht van online marketing, Facebook-advertenties en website-optimalisatie ingezet om Label Lique te transformeren. We begonnen met het identificeren van de unieke aspecten van haar sieraden en haar merkverhaal, en ontwikkelden een strategie om dit online te delen. Daarnaast hebben we de website van Label Lique geoptimaliseerd om de gebruikerservaring te verbeteren, de laadtijden te verkorten en de conversiepercentages te verhogen.

We hebben doelgerichte Facebook-advertentiecampagnes gecreëerd om het merk bij de juiste doelgroep te promoten, met oog voor de betoverende edelstenen en het vakmanschap dat elk sieraad kenmerkt. Dit uitgebreide aanpak heeft Label Lique geholpen om haar online aanwezigheid te versterken en een breder publiek aan te spreken.

Waar staat Label Lique nu?

Dankzij onze samenwerking en gedeelde inzet heeft Label Lique een opmerkelijke transformatie doorgemaakt. Het merk heeft een groeiende online aanwezigheid, een grotere klantenkring en een groter bereik dan ooit tevoren. Lydique is erin geslaagd om haar passie om te zetten in een bloeiend bedrijf dat gewaardeerd wordt door liefhebbers van unieke sieraden over de hele wereld. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Label Lique, en we zijn trots op onze rol in dit prachtige succesverhaal.